M3 Advies & Ontwerp is gespecialiseerd in het inrichten van horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants en onderwijsinstellingen. M3 Advies & Ontwerp staat voor het leveren van een unieke mix van hoogwaardige kwaliteit en praktische bruikbaarheid vertaald in een project op maat. Daarnaast adviseren wij u graag onafhankelijk bij de aanschaf van o.a. een nieuwe vaatwasser, keukenapparatuur of andere horeca gerelateerde producten. Tevens verzorgen wij in bestaande/nieuwe keukens de mogelijkheid van interim management.
De website geeft een kleine kijk in de keuken van M3 Advies & Ontwerp. Ik nodig u van harte uit het contactformulier op de website in te vullen en in een persoonlijk gesprek uw vragen en/of wensen te bespreken.
Na een opleiding en loopbaan als kok, souschef en chef-kok in diverse restaurants en variëteit qua koken/clientèle heb ik in 2002 de overstap gemaakt naar een commerciële functie bij Hobart Nederland. In 2006 maakte ik de overstap naar Rational Nederland om vervolgens in 2008 terug te keren naar Hobart Nederland als Productmanager cooking. In 2010 werd het merk Bonnet toegevoegd aan de bestaande merken die Hobart Nederland voert (Hobart, Foster en Bonnet).
Vanaf 2010 werkte ik als Adviseur kookapparatuur voor de businessunit Bonnet-Benelux. De afgelopen vijf jaar heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van keukens, spoelkeukens en front-Office keukens. Gaandeweg in mijn carrière bleken mijn kwaliteiten met name tot uiting te komen in het tekenen en ontwerpen van keukens op basis van mijn eigen praktijkervaring in de keuken. De verbinding tussen praktijk en ontwerpen met daarmee praktische en werkbare oplossingen bleek uniek en aanvullend op de al aanwezige diensten te zijn.